Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست باشگاه ماشین سازی تبریز می گوید نمی شود شرایط فوتبالیست ها را با کارمندان بانک و مدارس و کارگران کارخانه ها مقایسه کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حسن آذرنیا درباره تصمیم مسئولان ستاد مبارزه با کرونا و سازمان لیگ فوتبال برای شروع لیگ برتر عنوان کرد:

درست است که رییس جمهوری امروز در مصاحبه ای گفتند شروع فعالیت های ورزشی بلامانع است اما ایشان و مسئولان وزارت بهداشت از نکات ریز موجود در فوتبال باخبر نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط انتظار ما از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال و همچنین هیات رییسه سازمان لیگ که هرکدام سوابق فراوانی در فوتبال کشور دارند و از متخصصین امر هستند این است که دقیق تر به موضوع نگاه کنند.

حسن آذرنیا ادامه داد:

دوستان می گویند از پروتکل های بهداشتی که در کشور آلمان استفاده شده الگوبرداری می کنیم اما واقعیت این است که وقتی در ریز اتفاقات فوتبال ایران قرار بگیریم، می بینیم امکانات فوتبال ما با آلمان قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال در یکی از بخش های می گویند تمرینات تیم ها در ۳ گروه برگزار شود؛ من سوال می پرسم کدام باشگاه ایرانی زمین تمرین اختصاصی دارد که بتواند در یک روز ۳ نوبت تمرین بگذارد؟ آیا واقعا گرفتن تست کرونا هر هفته امکان پذیر است؟ واقعا باشگاه های ایرانی امکانات باشگاه های آلمان را دارند؟آیا با این شرایطی که داریم می توانیم لیگ را برگزار کنیم؟

سرپرست ماشین سازی همچنین گفت:

شما مستحضر هستید که پزشکان معتبر و معتمد سازمان لیگ و وزارت ورزش به تناوب اعلام کردند احتمال اینکه لیگ را شروع کنیم و دوباره بعد از دو هفته مجبور به تعطیلی شویم، وجود دارد. شاید ستاد کرونا مجوز را صادر کند اما واقعا مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ باید تفکر کنند و ببینند واقعا شدنی است که لیگ را برگزار کنند؟ از نظر من که امکان پذیر نیست.
آذرنیا درباره مقایسه فوتبال با سایر قشرهای جامعه که بازگشایی شده، تاکید کرد: من شنیدم بعضی دوستان فوتبال را با بازگشایی مدارس مقایسه می کنند. اولا که مدارس اختیاری شد تا هرکس ایراد و اشکالی دارد از معلم بپرسد و بعد هم دوباره وزارت بهداشت مدارس راتعطیل کرد. یا مثلا فوتبال را با کارمندان بانک ها و کارگران کارخانه ها مقایسه می کنند؟ آیا در فوتبال می شود فاصله اجتماعی را حفظ کرد؟ آیا کارگر یک کارخانه که با رعایت پروتکل های بهداشتی کار می کند، شدت و مدت فشار به بدنش، ضربان قلبش، ایمنی بدن و میزان تنفسش با فوتبالیست یکی است؟ به خاطر همین می گویم فوتبال یک استثنا است.

حسن آذرنیا در بخش دیگری از حرف هایش خاطرنشان کرد:

حالا ستاد کرونا اعلام کرده می توانند لیگ را برگزار کنند، مشکلی نیست اما فدراسیون فوتبال و سازمان نباید این اجازه را بدهد و لیگ را تعطیل کنند. این عزیزان اهل فن هستند و مشکلات را می دانند. آیا واقعا می توانیم با وضعیتی که داریم بازی برگزار کنیم؟ قطعا ما که نمی خواهیم باری به هرجهت فقط لیگ راتمام کنیم.

حسن آذرنیا درباره مشکلات فوتبالیست ها تاکید کرد:

مساله بعدی درباره سلامت فوتبالیست ها است. کارمندان یا کارگران اگر خدای ناکرده مشکلی از بابت ابتلا به کرونا برایشان پیش بیاید، می توانند از بیمه شان استفاده کنند. اما آیا فوتبالیست ها هم بیمه دارد؟ ما یک فوتبالیست مصدوم می شود به حال خودش رهایش می کنیم، آنوقت اگر خدا ناکرده فوتبالیستی کرونا بگیرد، می توانیم به او کمک کنیم؟

وی در پایان افزود:

من فکر می کنم مسئولان سازمان لیگ فوتبال باید سنجیده تر تفکر و عمل کنند تا خدای ناکرده کسی در این میان قربانی نشود و ضرر نکند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کرونا ماشین سازی باشگاه ماشین سازی حسن آذرنیا سرپرست باشگاه ماشین سازی کرونا ماشین سازی فوتبالیست ها سازمان لیگ حسن آذرنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سعید غفوری رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید و رئیس ستاد شهرک‌سازی کشور، و سایر اعضا شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن برگزار شد.

غفوری در این جلسه با تأکید بر اینکه تمامی اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه در پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه‌های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد گفت: تا کنون پروانه تأسیس چند شهرک دولتی صادر شده و اولین پروانه بهره برداری شهرک دولتی نیز توسط دبیرخانه ستاد صادر شده است. نظام‌مند کردن شهرک‌های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی بر همراهی ستاد شهرک‌سازی برای تقویت نقش‌آفرینی شهرک‌ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم‌درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی، به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید و یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تأمین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید قرار گرفته و با حمایت‌های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک‌سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذاری و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک‌ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره‌برداری شهرک‌ها، می‌تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری، با برگزاری جلسات مستمر بررسی طرح شهرک‌ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب نموده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸۵۰۰ واحد مسکونی در ۱۰۲۴ هکتاری زمین، صادر کرده است. علاوه بر این پروانه بهره‌برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی پردیس زندگی یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین در سال ۱۴۰۲، مجموعاً ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک‌های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شده است. ظرفیت جمعیت‌پذیری و تولید مسکن در این شهرک‌ها که در استان‌های فارس، البرز، آذربایجان‌شرقی، یزد و قم قرار گرفته‌اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می‌توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از ۸۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته‌اند.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان‌سنجی، مکان‌یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی صورت گرفته، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می‌تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت‌های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه‌ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک‌هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده‌اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره‌برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحد پذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک‌های نیمه‌تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک‌سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک‌سازی است که تمامی پهنه‌های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

کد خبر 6095091 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خداحافظی بهترین فوتبالیست ۲۰ سال گذشته امارات
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید